All 'bout Metal Music 'n Life

ARCH ENEMY – Khaos Legions | Full Length Album 2011


Band: Arch Enemy

Di bentuk pada tahun: 1995

Album: Khaos Legions

Tanggal Rilis: 30 Mei 2011

Negara: Swedia (Halmstad)

Genre: Melodic Death Metal

Formasi:

Michael Amott »» Guitars (1995-)

Sharlee D’Angelo »» Bass (1998-)

Daniel Erlandsson »» Drums (1995-1997)(1999-)

Angela Gossow »» Vocals (2000-)

Christopher Amott »» Guitars (1995-2005)(2007-)

Mantan Anggota:

Johan Liiva »» Vocals, Bass (1995-2000)

Martin Bengtsson »» Bass (1997-1998)

Peter Wildoer »» Drums (1997-1998)

Fredrik Åkesson »» Guitar (2005-2007)

Bintang Tamu:

Fredrik Nordtström »» Keyboards (1998-1999)

Per Wiberg »» Grand Piano (1998-1999)

Ola Strömberg »» Keyboards (2005)

Apollo Papathanasio »» Backing Vocals (2005)

Gus G. »» Guitars (2005)

DISC I

01. Khaos Overture

02. Yesterday Is Dead And Gone

03. Bloodstained Cross

04. Under Black Flag We March

05. No Gods, No Masters

06. City Of The Dead

07. Through The Eyes Of A Raven

08. Cruelty Without Beauty

09. We Are A Godless Entity

10. Cult Of Chaos

11. Thorns In My Flesh

12. Turn To Dust

13. Vengeance Is Mine

14. Secrets

15. The Zoo [Scorpions Cover] [Japanese Bonus]

16. Snow Bound [Acoustic Version] [Japanese Bonus]

DISC II [Covered In Chaos] [Deluxe/Limited Edition Bonus]

01. Warning [Discharge Cover]

02. Wings Of Tomorrow [Europe Cover]

03. The Oath [Kiss Cover]

04. The Book Of Heavy Metal [Dream Evil Cover]

Important Notice:
NO TO PIRACY!
This Blog is only for promotion / pre-listen!

I do releases to spread good music.
I don’t want to hurt the music industry.
If you like the album, buy it.
If you don’t like the album, delete it.
If you don’t buy an album you like, you kill the music you like.

Catatan Penting:
TIDAK UNTUK PEMBAJAKAN!
Blog ini cuma untuk promosi / pra dengar!

Gw memang merilis musik-musik bagus untuk di sebarkan
Gak ada niat untuk merusak industri musik.
Jika anda menyukai album-nya, belilah!
Jika anda tidak menyukai album-nya, hapus saja!
Jika anda tidak membeli album yang anda suka, maka
Anda membunuh musik yang anda suka.
Salam….
(….\…………./….)
.\….\ ………./…./
..\….\…….. /…./..
…\…./´¯.I.¯`\./…
…/… I….I..(¯¯¯`\…
Laporkan segera jika ada link yang rusak, dengan meninggalkan Coment di setiap postingan yang link nya rusak.

Download disini: ↓

Iklan

34 responses

  1. I was very ecstatic to discover this site on yahoo.I wanted to say thank you to you with regard to this fantastic read!! I surelyappreciated every little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you post.

    24 Mei 2012 pukul 12:46

  2. Ehr Demo

    24 Mei 2012 pukul 10:38

  3. Ha ha… I was just surfing around and took a look at these feedback. I can’t believe that there’s still this much fascination. Thanks for crafting articles about this.

    24 Mei 2012 pukul 07:02

  4. Im no professional, but I feel you just crafted the best point. You certainly fully understand what youre talking about, and I can truly get behind that. Thanks for being so upfront and so honest.

    24 Mei 2012 pukul 05:02

  5. Ping-balik: 100% online check advances

  6. Hi this is a good post. I’m going to e-mail this to my associates. I stumbled on this while searching on google I’ll be sure to come back. thanks for sharing.

    24 Mei 2012 pukul 03:33

  7. I consider something genuinely special in this site.

    21 Mei 2012 pukul 08:07

  8. Ping-balik: two player games online

  9. Ping-balik: work at home assembling silk flowers

  10. I’m usually to running a blog and i actually recognize your content. The article has actually peaks my interest. I am going to bookmark your site and maintain checking for brand spanking new information.

    17 Mei 2012 pukul 13:30

  11. I’m new to blogspot and I’m having a difficult time. How can I change the background to a picture I want?.

    12 Mei 2012 pukul 23:58

  12. Awesome submit! I help keep an on eye on your blog.

    12 Mei 2012 pukul 23:45

  13. I’ve said that least 297985 times. SCK was here

    12 Mei 2012 pukul 19:10

  14. I dugg some of you post as I cerebrated they were invaluable extremely helpful

    12 Mei 2012 pukul 18:08

  15. I just could not leave your site before suggesting that I extremely loved the usual information a person provide on your guests? Is gonna be back frequently to investigate cross-check new posts

    12 Mei 2012 pukul 10:33

  16. Very wonderful post. I just stumbled upon your web site and desired to say i have actually enjoyed searching your weblog posts. After all I’ll be subscribing to your feed along with I’m hoping you write again soon!

    12 Mei 2012 pukul 05:44

  17. Hi there, You might have done a great job. I will surely digg it and personally recommend to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this web site.

    11 Mei 2012 pukul 21:58

  18. A big thank you for your own article. Significantly thanks again. Excellent.

    9 Mei 2012 pukul 19:58

  19. As I website possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Best of luck.

    7 Mei 2012 pukul 03:35

  20. Nice points however am i allowed to ask the place you discovered this?

    4 Mei 2012 pukul 12:41

  21. Ping-balik: Server

  22. Ping-balik: Server

  23. Ping-balik: Chase Online Login

  24. Ping-balik: SEO

  25. Ping-balik: SEO

  26. Ping-balik: seo agenturen

  27. Ping-balik: Webseitenanalyse

  28. Ping-balik: Suchmaschinenoptimierung

  29. Ping-balik: suchmaschinenoptimierung seminar

  30. Angel Warrior

    salam metal…

    mas dewanada….saya sangat kagum..atas respon dan keterangan anda yang akurat n simple kalimatnya…justru menurut saya.saya sangat mendukung untuk artikel mas yah,…perlu dikembangkan lagi…dan diulas diseluruh dunia tentang musik yang level dasar sampai level yang tinggi/supersetar…?karen kebanyakan didunia maya web/blog yg membuat artikel seperti ini sngat jarang lengkap n akurasi seperti mas dewa…seandainya saya bisa buat web/blog tentang musik n apa aja yang untuk membangun…saya sangat antusia sekali..tapi sygnya ilmu saya terbatas n keman saya harus belajar..seperti web/blog mas dew ini ..karena saya selain player”drumm” n saya suka sekali utk mengamati n perkembangan musik luar maupun dalam…dan saya punya insting/filling mana yang nantinya bisa saya nilai jadi group superstar/tidak…..saya sejujurnya kalau mas mau saya mau menawarkan kerjasama kita buka web..khusus music dalam bahasa indonesia…yang terlengkap…n ini bukan penyalahgunaan..tapi kita mengembangkan lagi informasinya denga talenta yg kuat..serta gambar n berita yg akurasi.,..moga2 aja ada bisa kerjasama dengan luar…atas dasar resmi yah gaak..??saya dukung mas..n saya siap menjadi patner kerja yg mengasikkan n enjoi….teruskanmas…ini semua demi kepuasaan bathin yg terpendam aja dlm diri kita BETUL…..TIDAK.COM??e- mail : icemani33@yahoo.com —->FB

    18 Agustus 2011 pukul 13:17

    • Saya sangat faham maksud Anda, dan memang beberapa waktu ini sempat terpikir oleh saya untuk mencari Partner dalam menulis, mengulas hal-hal berbau musik. Jika tidak keberatan anda bisa Saya jadikan Admin di blog ini, untuk tahap awal Anda bisa add account Facebook Saya, dari sana saja kita teruskan…. bagaimana????

      19 Agustus 2011 pukul 02:59

  31. Sebelum lihat video nya Ane pikir vokalisnya Cowok……

    3 Juni 2011 pukul 23:39

  32. favorit ane nih

    3 Juni 2011 pukul 20:31

  33. Ping-balik: Biografi ARCH ENEMY « Metal Is Power